Mechanique

Kleding stijlen website

Truien en jassen voor kids: musthaves voor het najaar 2021

Stone Island junior

De zomerdagen zijn alweer lang en breed voorbij en dit betekent natuurlijk dat de koude winterdagen weer voor de deur staan. Je wilt natuurlijk dat jouw kinderen er warmpjes bijlopen wanneer ze weer buiten gaan spelen in de sneeuw op het schoolplein. Hoog tijd dus om weer heerlijk warme truien en jassen in te slaan en die garderobe weer eens aan te vullen. Na het lezen van deze blog weet jij alles over de laatste modetrends voor kids en weet je precies hoe jij jouw kind stijlvol kan aankleden voor de winter!

Stone Island junior

De herencollectie van Stone Island is al jaren razend populair en blijft maar groeien in populariteit. Het merk is zo populair geworden, dat ze inmiddels de Stone Island junior collectie hebben uitgebracht. Ook deze collectie kan direct een succes genoemd worden. De truien en jassen met het iconische kompas-logo op de mouw hebben een stoere uitstraling en worden gezien als een statussymbool. De truien en jassen van Stone Island voor kids zijn te verkrijgen in de warmere winterkleuren, maar ook in felle kleuren.

Stone Island junior bij Leurink Mode

De Stone Island junior collectie biedt een gevarieerd assortiment, zo zit er voor alle jongens wel een item tussen wat zij mooi vinden. In het assortiment van Leurink Mode in Borne vind je T-shirts en polo’s met een minimalistisch design. Een effen kleur met het legendarische logo op de borst. Je kan een T-shirt goed combineren met een vest en een stoere broek van Stone Island. Vind jouw kind een sweater of een hoodie toch fijner om te dragen? Dan kan dat uiteraard ook. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en een goede pasvorm is dan ook gegarandeerd. Je maakt de look compleet met een heerlijk warme parka. Voor de winter vind je deze jassen in het blauw en in het petrol groen. Bij Leurink Mode in Borne heb je niet alleen de mogelijkheid om Stone Island kids online te shoppen, maar je kan ook een bezoekje brengen aan de winkel. Hier staan persoonlijke stylisten voor je klaar om je te helpen met de goede maat en de kleur die het beste bij jouw kind past.